Cautare

361 de rezultate pentru "ecological center" (7.31 secunde)
Magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Muzica si Diverta, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor si magazinul BiletFan - Statia de metrou Unirii 1.
- 65 de lei Acces General, 90 de lei Golden Circle (pana pe 3 martie) - 80 de lei Acces General, 110 lei Golden Circle (pana pe 6 iunie) - 100 de lei Acces General, 140 de lei Golden Circle in ziua concertului si la intrare Biletele mai pot fi gasite si in magazinele Diverta din toata tara, Magazinul Muzica, Sala Palatului, Libraria Mihai Eminescu din Bucuresti, Magazinele Orange, Vodafone si Germanos, librariile Humanitas si Carturesti, magazinele InMedio, oficiile Postei Romane, Unirea Shopping Center (parter), magazinele Flanco, Librariile Adevarul si Eminescu si la Palatul National al Copiilor.
Magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Muzica si Diverta, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor si magazinul BiletFan - Statia de metrou Unirii 1.
Biletele sunt disponibile in reteaua Vreau Bilet, la Unirea Shopping Center etj.2, Libraria Eminescu ( D‘Arte Foto), magazinele EuroGsm, de la casa de bilete a Palatului National al Copiilor si online, prin vreaubilet.ro, la pretul de 80 de RON pentru un bilet.
A Tribute to Abba se gasesc Magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Muzica si Diverta, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor si magazinul BiletFan - Statia de metrou Unirii 1.
Biletele pot fi gasite online pe www.iabilet.ro , www.Myticket.ro, www.Bilete.ro, www.Biletoo.ro si www.Eventim.ro si in toate punctele fizice clasice de vanzare din toata tara (magazinele Diverta din toata tara, Magazinul Muzica, Sala Palatului, Libraria Mihai Eminescu din Bucuresti, Magazinele Orange, Vodafone si Germanos, librariile Humanitas si Carturesti, magazinele InMedio, oficiile Postei Romane, Unirea Shopping Center (parter), magazinele Flanco, Librariile Adevarul, Librarium si Eminescu si la Palatul National al Copiilor).
Biletele pentru show-ul "Jethro Tull‘s IAN ANDERSON plays the best of JETHRO TULL" din 20 iunie 2014 au preturi cuprinse intre 50 de lei si 250 de lei si se gasesc in toata reteaua BILETOO, la Magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul, Librarium si Eminescu, magazinele Flanco, Muzica si Diverta, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor si magazinul BiletFan - Statia de metrou Unirii 1.
Biletele pentru show-ul "Jethro Tull‘s IAN ANDERSON plays the best of JETHRO TULL" din 20 iunie 2014 se gasesc in toata reteaua BILETOO, la Magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Librarium si Eminescu, magazinele Flanco, Muzica si Diverta, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor si magazinul BiletFan - Statia de metrou Unirii 1.
standul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Librarium si Eminescu, magazinele Flanco si Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor si magazinul BiletFan - Statia de metrou Unirii 1.
Biletele pentru show-ul din 5 noiembrie 2014 se gasesc in toata reteaua BILETOO, la Magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Librarium si Eminescu, magazinele Flanco, Muzica si Diverta, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor si magazinul BiletFan - Statia de metrou Unirii 1.
Magazinul Takko din Centrul Comercial Vulcan este prima unitate Takko deschisa dupa un nou concept, potrivit lui Cosmin Ulmean, country manager al Takko Fashion. De asemenea, in magazinul din parcul de retail Vulcan Value Center, compania va avea iluminat LED in unitate.
Biletele pentru show-ul din 1 noiembrie 2014 se gasesc in toata reteaua BILETOO, la Magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Librarium si Eminescu, magazinele Flanco, Muzica si Diverta, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor si magazinul BiletFan - Statia de metrou Unirii 1.
Biletele pentru show-ul din 5 noiembrie 2014 se gasesc in toata reteaua BILETOO, la Magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Librarium si Eminescu, magazinele Flanco, Muzica si Diverta, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor si magazinul BiletFan - Statia de metrou Unirii 1.
Este cel mai frumos obicei romanesc crestinesc” ii indeamna de fiecare data Stefan Hrusca pe cei ce vin la concertele sale… Atat biletele pentru concertul din Bucuresti cat si pentru cele din tara se gasesc in toata reteaua BILETOO, in Bucuresti la Magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald's), Librariile Librarium si Eminescu, magazinele Flanco, Muzica si Diverta, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor si magazinul BiletFan - Statia de metrou Unirii 1.
Vedeta avea stabilita o vizita la Iasi azi, pentru a participa la o conferinta de presa si un dineu organizat de clinica Oxygen Esthetic Center, care a invitat-o sa fie prezenta la lansarea ultimelor tehnologii in materie de estetica.
Cei ce au achizitionat bilete de pe www.biletoo.ro si aleg sa schimbe biletul pentru concertul Thomas Anders cu un alt bilet, trebuie sa mearga la magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald's) si sa prezinte biletul intact si valid.
Preturile biletelor pentru concertul din 27 Februarie 2015 sunt cuprinse intre 100 de lei si 500 de lei si se gasesc in reteaua BILETOO, la Magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald's), Librariile Librarium si Eminescu, magazinele Flanco, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor si magazinul BiletFan - Statia de metrou Unirii 1.
- 260 lei (categoria VIP) - 210 lei (categoria 1) - 175 lei (categoria 2) - 140 lei (categoria 3) - 100 lei (categoria 4) Biletele pentru concertul din 10 Iulie 2015 se gasesc in reteaua BILETOO, la Magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald's), Librariile Librarium si Eminescu, magazinele Flanco, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor si magazinul BiletFan - Statia de metrou Unirii 1.
Biletele se gasesc in reteaua BILETOO, la Magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald's), la Teatrul National Bucuresti, in Librariile Librarium si Eminescu, magazinele Flanco, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor si magazinul BiletFan - Statia de metrou Unirii 1.
2015 a debutat cu inaugurarile simultane din Lotus Center Oradea si Arena Mall Bacau. Magazinul ce urmeaza a fi deschis in Mega Mall va avea aproximativ 100 mp iar designul sau va trasa coordonatele urmatoarelor magazine BSB.
google-analytics.com